[ad_1]
صبح امروز سید احسان هندوزی وزیر امور اقتصادی و دارایی به همراه مهدی میراشرفی مدیرکل گمرک ، معاون فنی گمرک و برخی معاونان و مدیران از گمرک فرودگاه امام خمینی بازدید کردند.
وزیر اقتصاد ابتدا از قسمت ثبت نام تلفن همراه مسافران ورودی در کشور بازدید کرد و با نحوه ثبت نام تلفن های همراه مسافری آشنا شد.
یکی از مسافران که منتظر شماره تلفن خود بود ، دیر رسید و به دلیل قطع سیستم نتوانست به ثبت نام دسترسی پیدا کند. تلفن نمی تواند آنها را ثبت کند.
مهدی میراشرفی ، مدیر کل گمرک می گوید: در صورت ساده شدن این کار ، اطلاعات تلفن و سیم کارت را می توان در عرض چند دقیقه ثبت کرد و بدون تاخیر هماهنگ شد.
کاربر سیستم به مشکل دیگری در این زمینه اشاره کرد و گفت: وقتی به دنبال ثبت می گردیم ، زیرا سایر اطلاعات از جمله گذرنامه های ثبت نشده قابل پردازش نیستند و گاهی اوقات 48 ساعت طول می کشد.
وزیر اقتصاد با ابراز نارضایتی از این موضوع خواستار حل این مشکل و تسهیل روند ثبت نام تلفن همراه مسافران شد.
در پی این سفر ، وزیر اقتصاد و همراهانش از دو منطقه تجاری گمرک دیدن کردند و در این بازدید سه کامیون حامل سرمایه وارداتی از ترکیه که در فرودگاه امام خمینی (ره) به گمرک ترانزیت می شد ، به دستور معاون فنی منتقل شد. قائم مقام. آنها برای ارسال به داروخانه ها ساخته شده اند.
در این بازدید ، خاندوزی داروهای رها شده را به همراه مسافر در انبارهای گمرک بررسی کرد و با توضیحات مدیرکل گمرک روبرو شد.
وی گفت: دلایل اصلی رها کردن کالا عدم مجوز اجازه ، ورود بدون هماهنگی و ثبت سفارش و همچنین دلایل دیگری است که باعث شده دوسوم کالا باقی بماند و ترخیص نشود.
کاشف زاده ، رئیس انبارهای عمومی فرودگاه امام خمینی (ره) نیز گفت: بیش از 3130 تن کالای متروکه و بی مالک وجود دارد که باید توسط سازمان املاک جابجا شود و لطفاً به این موضوع توجه کنید. طبق اعلام سازمان املاک ، کالاهای قابل فروش در اولویت هستند.
میراشرفی در ادامه اظهار داشت: مان سازمان مالکیت املاک واقعاً نمی تواند این حجم کالا را با تعداد کمی پوشش دهد و نیاز به تقویت دارد.
وزیر در پاسخ به این س addedال افزود: “کمبود نیروی انسانی و ساختار نباید مانعی باشد ، اما با استفاده از روش ها و بهبود فرایندها و هوشمندی می توان کالاها را با کمترین هزینه و زمان توزیع کرد. این توجیه تاخیر قابل قبول ”
کاشف زاده ، رئیس انبارهای عمومی گمرک فرودگاه نیز اعلام کرد که 23 تن دارو از جمله کیسه و ماسک از سال 1998 به دلیل برخی اختلافات ترخیص نشده است.
در پایان این بازدید ، وزیر اقتصاد از گمرک تشکر کرد و گفت: «با اقداماتی که انجام می شود ، شاهد تسهیل ، تسریع و کاهش فساد خواهیم بود. مساله ثبت مشکل دارد که قابل حل است و گمرک و ستاد مبارزه با قاچاق کالا باید ظرف 10 روز کارگروهی تشکیل دهند و به این موضوع رسیدگی شود. آنها به طور سیستماتیک وارد می شوند.
خاندوزی به موضوع سیستم ها اشاره کرد و یادآور شد: باید بحث روشنی درباره سیستم ها مجاز باشد. انتقال اطلاعات ترخیص کالا از گمرک یک موضوع مهم است. از رئیس کل بانک مرکزی می خواهم این اطلاعات را بدون مشورت با گمرک به صورت آنلاین در اختیار گمرک قرار دهد.
وی س thirdال سوم را به داروها اشاره کرد و خاطرنشان کرد: داروهایی در گمرک وجود دارد که نباید در ارتباط با انتشار آنها به تأخیر بیفتد ، وی در تماس من با وزیر بهداشت آمادگی خود را در این زمینه اعلام کرد و امیدواریم این مشکل برطرف شود. در اسرع وقت حل شود. “تصمیم گیری می شود.
وی در مورد واگذاری املاک رسوبی گفت: این موضوع مستلزم یک جلسه مستقل است که پس از جلسه با مدیرعامل سازمان املاک باید در مورد انتقال اموال صحبت شود.
انتهای پیام /
[ad_2]