[ad_1]
طبق گزارش ها خدمات سیاسی Yektapress ؛ محسن مهرعلیزاده ، معاون رئیس دولت اصلاحات و کاندیدای سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری ، سرانجام از رقابت های ریاست جمهوری کناره گیری کرد. وی شب گذشته ساعت 3 صبح استعفای خود را در نامه ای به وزیر کشور اعلام کرد. جالب اینجاست که قبل از این اقدام ، 15 حزب اصلاح طلب ائتلافی از دولت تشکیل داده و حمایت خود را از عبدالناصر همتی اعلام کرده بودند که احتمالاً منجر به استعفا خواهد شد. ادعا می شود که در چند هفته گذشته ، بسیاری از چهره های برجسته در روند اصلاحات با ارسال پیام هایی از وی خواسته اند که به نفع همتی کناره گیری کند.
عدم حمایت محسن مهرعلیزاده از اصلاحات از زمان ثبت نام مشهود بود و یکتاپرس در گزارشی به نقل از یک منبع آگاه در اجماع اعلام کرد که بزرگان اصلاحات تمایلی به حمایت از مهرعلیزاده ندارند. وی نه تنها در میان گروههای مختلف اصلاحات مورد پسند نبود ، بلکه حتی رفتار غیراخلاقی وی در بحث ضربه سختی به اصلاحات متزلزل وارد کرد.
دروغ های مهرعلیزاده پس از هر مناظره یکی یکی افشا می شد و اظهارات وی تکذیب می شد و همین امر باعث می شد هر کسی در بدنه یا سازمان اصلاح طلب وی را جدی بگیرد.
به عنوان مثال حضور مهرعلیزاده در تبریز و عدم استقبال عمومی از این نامزد علی رغم تبلیغات گسترده در سطح شهر و فضای مجازی که عدم محبوبیت وی را بیشتر نشان می داد.
وی از سال 1980 تا 1984 معاون خاتمی و رئیس سازمان تربیت بدنی کشور بود. وی در انتخابات سال 1984 با کسب 62.84٪ آرا 1،288،640 رأی از 29،400،857 رأی انتخابات را به خود اختصاص داد. این بار. جالب اینجاست که اکثریت رای دهندگان برای وی افرادی از استانهای شمال غربی کشور بودند ، همان افرادی که امروز از منتقدان دولت او هستند و هیچ علاقه ای به این نامزد نشان نداده اند.
در این انتخابات اما مهرعلیزاده کمترین درصد آرا را در همه نظرسنجی ها دارد. به عنوان مثال ، در یک نظرسنجی که توسط مرکز نظرسنجی عمومی ISPA در تاریخ 10 ژوئن انجام شد ، 65.8٪ ابراهیم رئیسی ، 6.9٪ محسن رضایی ، 3.4٪ سعید جلیلی ، 2.8٪ عبدالناصر همتی ، 2.8٪ امیرحسین قاضی زاده هاشمی ، 2٪ توسط علیرضا زاکانی و فقط 0.7 درصد محسن مهرعلیزاده آنها انتخاب کرده اند.
بر این اساس ، با توجه به عملکرد 8 ساله دولت روحانی که مردم را از اصلاحات منحرف کرد و همچنین رفتار انتخاباتی این نامزد که موجی از انتقادات را به همراه داشت ، بدون شک وی می توانست رکورد جدیدی را در انتخابات 28 ژوئن ثبت کند. کمترین تعداد آرا را از طرف خود بگیرید و توسط مهدی کروبی ، که در سال 1988 پنجمین انتخاب شد (!) ، این رکورد را به نام خود ثبت کنید!
[ad_2]