[ad_1]

روی تنها فلزی است که از تکثیر ویروس کرونا جلوگیری می کند. بیش از 30 مطالعه در مورد استفاده از آن ، اغلب با سایر داروها یا مکمل ها ، در درمان COVID-19 وجود دارد.

Aysel Zeynalova متخصص غدد در این باره به media.az گفت.

“روی در ویروس کرونا از اهمیت مضاعف برخوردار است. اول ، روی عنصر کمیاب مهمی است که از سیستم ایمنی بدن ما پشتیبانی می کند. این باعث کاهش حساسیت به فرآیندهای عفونی و در عین حال طولانی شدن بیماری می شود. دوم ، روی در محافظت از بو و طعم نقش دارد. بنابراین روی نقش مهمی در بهبود آنها دارد. “

به گفته پزشک ، کمبود روی باعث ریزش مو ، تاخیر در ترمیم زخم ، آکنه ، بوی بد دهان ، ناتوانی جنسی و از همه مهمتر – ایمنی ضعیف می شود.

این متخصص غدد خاطرنشان کرد: بیشتر شهروندان ما دوست دارند گوشت بخورند و روی توسط بهترین غذاهای حیوانی جذب می شود. بنابراین ، کاستی های آن برای ما معمول نیست:

وی افزود: گیاهخواران كمتر روی را از غذاهای گیاهی جذب می كنند ، گیاهخواران كمتر از محصولات حیوانی در رژیم غذایی خود استفاده می كنند و افرادی كه رژیم منظمی دارند كمبود روی دارند.

دکتر همچنین در مورد تظاهرات کمبود روی صحبت می کند:

“برخی از افراد به طور مداوم از سرماخوردگی رنج می برند ، برخی ناگهان شروع به ریزش مو می کنند و برخی دیگر ممکن است هیچ علائمی نداشته باشند. اتفاقاً ، در کودکان این امر در کاهش رشد آشکار می شود.”

پزشک یادآور شد که در دوزهای پیشگیری کننده روی ، مردان می توانند 11 میلی گرم ، زنان 8 میلی گرم ، کودکان 2-8 میلی گرم ، بسته به سن و گیاهخواران – 12-16 میلی گرم مصرف کنند.

وی گفت: گوشت و غذاهای دریایی سرشار از روی هستند.

“همانطور که می گوییم ، روی ، آهن و مس در حال مبارزه دائمی برای جذب هستند. اگر یکی از این عناصر کمیاب بیشتر باشد ، بقیه کمتر جذب می شوند. بنابراین ، مصرف طولانی مدت روی باعث کاهش جذب مس و آهن می شود ، که منجر به دکتر گفت: “کم خونی ایمنی و کمبود آهن. علاوه بر این ، مصرف بیش از حد آن می تواند باعث حالت تهوع ، اسهال ، شکم درد و طعم فلزی دهان شود.”

Milli.Az



[ad_2]